FLYT LEDELSE

 

Rita har jobbet med lederutvikling og endringsprosesser i mange ulike typer organisasjoner i over 16 år. Hun har et overordnet blikk og perspektiv i møte med kundene. Hun er opptatt av å utfordre og støtte kundene for å sikre robusthet og bevissthet i prosessene.

Rita har vunnet en europeisk innovasjonspris sammen med Norsk friidrett for lederutviklingsprogrammet Ung:leder.

Hun har bachelorgrad i samfunnsfag og personalledelse, mellomfag i sosiologi, mastergrad i endringsledelse samt sertifisert coach og prosessveileder. Hun har erfaring fra  organisasjoner som NAV, Orkla, Mercuri Urval, Flyktningehjelpen, Redd Barna, Amnesty, Røde Kors.

Rita Furan
Prosessveileder & Endringskonsulent, Tønsberg
FLYT PARTNER

+47 920 64 932
rita@flytledelse.no

 

Jon har, i snart 20 år, jobbet med strategiutvikling, lederutvikling og endringsprosesser. Han har erfaring fra flere ulike selskap og er opptatt av å frigjøre det potensiale som finnes i mangfoldet og den enkelte.  Gjennom fokus på hvordan «hjernen vår egentlig fungerer» og hvorfor det er så vanskelig å endre seg, designer han spennende og morsomme prosesser som gir økt gjennomføringskraft. Jon underviser også på masternivå i Strategisk Analyse og Ledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Jon er siviløkonom fra NHH og har i tillegg en mastergrad i endringsledelse. Han er sertifisert coach og prosessveileder og har erfaring fra  organisasjoner som DNVGL, Teekay Shipping, Ugland Nordic Shipping, NAV, Universitetet i Sørøst-Norge, MøllerGruppen, Diplom-Is, ICG, Lundin, UECC, Marine Performer, Thenamaris, Rickmers Group, m.fl.

Jon Fossen-Thaugland
Atferdsøkonom & Prosessveileder, Tønsberg
FLYT PARTNER

+47 991 00 311
jon@flytledelse.no

VIGRES AS

Thor Anders Hansen og John Vigre

Vi har innledet et strategisk samarbeid med Vigres Byrå as som har sitt hovedfokus på lønnsomhet for sine kunder. De leverer økonomisk rådgivning, styrearbeid i tillegg til regnskapstjenester. Sammen med Vigres Byrå leverer vi prosjekter rettet mot ledelse og lønnsomhet.  Les mer om Vigres AS her!