www.fotografeidsmo.no

Christian Grytnes

Personer jeg jobber med sier om meg at jeg har et stort engasjement, en god oppmerksomhet, evne til å utfordre og skape tillit. Jeg trives godt i rollen som veileder og formidler. Jeg er god på relasjoner og har et stort engasjement når jeg jobber med enkeltpersoner eller et team. Jeg har en styrke i å fasilitere læringsprosesser.

Jeg har alltid hatt lange kunderelasjoner og jobbet mye med de samme kundene og merkevarene over mange år. I mine 6 år på NTNU inngår pedagogikk, psykologi, teologi og karriererådgiving i fagkretsen. Jeg har også en 3 årig videreutdanning i gestaltveiledning.

Jeg startet min karriere som snekker. Etter utdannelse på NTNU begynte jeg å jobbe innenfor HR-feltet. Fra 2000 har jeg jobbet som veileder innen ledelse og karriere. Min erfaring spenner over områder som utvikling og gjennomføring av lederprogrammer, coaching av ledere og ledergrupper, endringsprosesser, rekruttering og karriereveiledning.

Christian Grytnes
Daglig Leder

Tlf: +47 90 83 79 46

E-mail: christian@synergy.no

Linkedin

HKV22

Hanne Kristin Valsø

Jeg brenner for å se folk oppdage sine naturlige styrker slik at de kan holde på med det de trives best med.

I over 15 år har jeg stått i ulike leder- og mentorroller. Jeg har lang erfaring med å jobbe sammen og lede mennesker. Jeg er genuint interessert i menneskene jeg kommer i kontakt med og brenner for at alle skal kunne leve ut sitt fulle potensial.

Jeg er en av 5 i Norge som holder en sertifisering som Clifton Strengths coach gjennom Gallup®.

Jeg har erfaring som daglig leder i A21 Norge, hvor jeg utviklet kurs og undervisningsmateriell, trente foredragsholdere og holdt kurs for folk i små og store grupper. I min rolle som daglig leder etablerte og ledet jeg 18 team av frivillige over hele Norge og ledet flere virtuelle kurs.

Fremfor alt liker jeg å bygge relasjoner, utvide nettverk og samle mennesker. Jeg har ledet Propel, et lederprogram for forretningskvinner, politikere og studenter i Oslo.

Jeg har en bachelorgrad i Ledelse og Teologi, og er i utdanning innen karriereveiledning hos NTNU. Jeg er også på vei mot en ACC-sertifisering fra International Coach Federation.

Hanne Kristin Valsø
Veileder ledelse og karriere

Tlf: +47 478 73 631

E-mail: hanne.kristin@synergy.no

DSC_0515-SH1

Andreas Espolin Johnson

Min store motivasjon ligger i å se mennesker rundt meg lykkes. Jeg trives godt i rollen som veileder, og jeg blir motivert når jeg kan bidra til læring og oppdagelser hos andre. Personer jeg jobber med beskriver meg som en hardtarbeidende person med god relasjonell kompetanse.

Jeg startet min karriere som tekniker og prosjektleder innen lyd- og lysbransjen. I senere år har jeg jobbet med logistikk og veiledning i ulike bransjer og sektorer. Utvikling av systemer, fasilitering av læringsprosesser og veiledning av mennesker, er oppgaver jeg trives godt med.

 

Andreas Espolin Johnson
Veileder ledelse og karriere

Tlf: +47 938 55 851

E-mail: andreas@synergy.no

IMG_1440-e1599817026152

Ragnvald Kvalsund

Vår mentor og inspirasjonskilde.

Han er professor i pedagogisk rådgivning og har lang erfaring med videreutdanning og kursing i både offentlig og privat sektor innen områdene ledelse, veiledning, coaching og mentoring.

Ragnvald har utgitt en rekke fagbøker og artikler, bl.a. «Coaching – metode, prosess og relasjon» som er utgangspunktet for CoachingStudium. Et annet viktig arbeid er hans bidrag til relasjonskompetanse. Hans forskning rundt avhengighet, uavhengighet og gjensidighet gir et enkelt og godt rammeverk til å utvikle og forstå relasjoner.