FLYT LEDELSE

Rita_portrett_8103800_R02BW_web

Rita har jobbet med lederutvikling og endringsprosesser i mange ulike typer organisasjoner i over 16 år. Hun har et overordnet blikk og perspektiv i møte med kundene. Hun er opptatt av å utfordre og støtte kundene for å sikre robusthet og bevissthet i prosessene.

Rita har vunnet en europeisk innovasjonspris sammen med Norsk friidrett for lederutviklingsprogrammet Ung:leder.

Hun har bachelorgrad i samfunnsfag og personalledelse, mellomfag i sosiologi, mastergrad i endringsledelse samt sertifisert coach og prosessveileder. Hun har erfaring fra  organisasjoner som NAV, Orkla, Mercuri Urval, Flyktningehjelpen, Redd Barna, Amnesty, Røde Kors.

Rita Furan
Prosessveileder & Endringskonsulent, Tønsberg
FLYT PARTNER

+47 920 64 932
rita@flytledelse.no

Jon_portrett_8103995_R02BW_web

Jon har, i snart 20 år, jobbet med strategiutvikling, lederutvikling og endringsprosesser. Han har erfaring fra flere ulike selskap og er opptatt av å frigjøre det potensiale som finnes i mangfoldet og den enkelte.  Gjennom fokus på hvordan «hjernen vår egentlig fungerer» og hvorfor det er så vanskelig å endre seg, designer han spennende og morsomme prosesser som gir økt gjennomføringskraft. Jon underviser også på masternivå i Strategisk Analyse og Ledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Jon er siviløkonom fra NHH og har i tillegg en mastergrad i endringsledelse. Han er sertifisert coach og prosessveileder og har erfaring fra  organisasjoner som DNVGL, Teekay Shipping, Ugland Nordic Shipping, NAV, Universitetet i Sørøst-Norge, MøllerGruppen, Diplom-Is, ICG, Lundin, UECC, Marine Performer, Thenamaris, Rickmers Group, m.fl.

Jon Fossen-Thaugland
Atferdsøkonom & Prosessveileder, Tønsberg
FLYT PARTNER

+47 991 00 311
jon@flytledelse.no

 

KARRIERELØFT

fullsizeoutput_7f7

Linda Jensen jobber som veileder i karriere og ledelse. For tiden holder hun til på Gründerhuset Hi5, hvor hun videreutvikler et konsept for karriereveiledning koblet med metoder fra Designtenkning

Hun har tidligere jobbet som Personalsjef i Nettbuss konsern (3 år) og Spesialrådgiver HR Utvikling ved SiV HF (8 år), hvor hun bl.a. fikk  erfaring fra styreverv, utviklingsprosjekter, implementeringer, gjennomføring av internt lederutviklingsprogram for 180 ledere og veiledning av ledere.

Coaching utdannelsen har hun fra  Management Synergy AS og BI. Studie i Karriereveiledning tok hun ved NTNU.

 

Linda Jensen
Karriereløfter

Tlf.: +47 99 40 58 06

Email: linda@karriereloft.no

LinkedIn          

www.karriereloft.no

VIGRES AS

image001

Thor Anders Hansen

Vi har innledet et strategisk samarbeid med Vigres Byrå as som har sitt hovedfokus på lønnsomhet for sine kunder. De leverer økonomisk rådgivning, styrearbeid i tillegg til regnskapstjenester. Sammen med Vigres Byrå leverer vi prosjekter rettet mot ledelse og lønnsomhet.  Les mer om Vigres AS her!