NTNU

Kristin Landrø

Kristin Landrø er ansatt som universitetslektor på IPL, Institutt for pedagogikk og livslang læring, NTNU. I tillegg til sin mastergrad i rådgivningspedagogikk, har hun en omfattende veilederutdannelse med fokus både på individ – og gruppenivå. Hun har mange års erfaring med veiledning og undervisning av enkeltpersoner og grupper, med lederutvikling, coaching og rådgivning.

På IPL underviser hun på emner som rådgivning, karriereveiledning, kommunikasjon og coaching, både på master – og bachelornivå, samt på etter – og videreutdanningsemner.

Screenshot 2021-06-09 at 09.27.12

Camilla Fikse  er førsteamanuensis ved Institutt for pedagogikk og livslang læring på NTNU og koordinator for Relasjonsledelse; coaching, veiledning, motivasjon, team- og ledelsesutvikling.

I sitt vitenskapelige arbeid har hun lagt vekt på vekst og utvikling i et relasjonelt perspektiv, relasjonell kapasitetsbygging og samskaping.

VIGRES AS

image001

Thor Anders Hansen

Vi har innledet et strategisk samarbeid med Vigres Byrå as som har sitt hovedfokus på lønnsomhet for sine kunder. De leverer økonomisk rådgivning, styrearbeid i tillegg til regnskapstjenester. Sammen med Vigres Byrå leverer vi prosjekter rettet mot ledelse og lønnsomhet.

Les mer om Vigres AS her!

Blomsnes Development

Blomsnes Development

Janicke Blomsnes er sertifisert coach med mange års ledererfaring.

Hun har i sin karriære jobbet i ulike roller innom XXL Sport og Villmark. Janicke startet som avdelingsleder og jobbet seg derfra opp till varehussjef i Norge.

I 2010 flyttet Janicke til Sverige og hadde stillingen som driftsjef i 6 år før hun ble landsjef i 2017.

Det Janicke er bra på, forutenom retail, er å utvikle mennesker. Hun driver i dag Blomsnes Development AB og jobber først og fremst med å utvikle ledere i Sverige og Norge.

KARRIERELØFT

fullsizeoutput_7f7

Linda Jensen jobber som veileder i karriere og ledelse. For tiden holder hun til på Gründerhuset Hi5, hvor hun videreutvikler et konsept for karriereveiledning koblet med metoder fra Designtenkning

Hun har tidligere jobbet som Personalsjef i Nettbuss konsern (3 år) og Spesialrådgiver HR Utvikling ved SiV HF (8 år), hvor hun bl.a. fikk  erfaring fra styreverv, utviklingsprosjekter, implementeringer, gjennomføring av internt lederutviklingsprogram for 180 ledere og veiledning av ledere.

Coaching utdannelsen har hun fra  Management Synergy AS og BI. Studie i Karriereveiledning tok hun ved NTNU.

 

Linda Jensen
Karriereløfter

Tlf.: +47 99 40 58 06

Email: linda@karriereloft.no

LinkedIn          

www.karriereloft.no