Design uten navn-5

Studiet som hjelper deg å bli en bedre leder

Få frem det beste hos dine medarbeidere!

Øk prestasjonene – nå målene

CoachingStudium er et åpent lederutviklingsprogram med ledere fra ulike virksomheter. Gjennom teori, praktisk trening og refleksjon i grupper blir du bedre kjent med deg selv som leder, samtidig som du lærer hvordan du kan få frem det beste i dine medarbeidere.

Programmet består av fem samlinger og individuell oppfølging. Verktøyene og ferdighetene du tilegner deg gjennom programmet, hjelper deg å oppnå resultater i tett samhandling med andre.

_41A3563
_41A5059

Solid faglig forankring

Lederutviklingsprogrammet er utviklet i samarbeid med professor Ragnvald Kvalsund ved NTNU. Dette bygger på Kvalsunds bok "Coaching: metode – prosess – relasjon". Coachingstudium tar utgangspunkt i erfaringslæring, Kolbs læringssirkel, fenomenologi og relasjonskompetanse.

 

Studiet kan søkes innpasset som frie studiepoeng (7,5) i en bachelor- eller mastergrad.

Erfarne studieledere

Christian Grytnes er utvikler av CoachingStudium og har ledet alle 26 studier som har vært gjennomført. Han har lang erfaring fra veiledning, coaching og lederutvikling. Christian kjennetegnes av glødende engasjement og tilstedeværelse.

 

Som deltager vil du også møte flere erfarne og

dyktige forelesere/studieledere.

_41A3563

Fem samlinger. Fokus på metode, prosess og relasjon

Coaching handler om å involvere og aktivere, støtte og utfordre. CoachingStudium gir deg viktig kunnskap om samskapende metoder, refleksjon og andre aktiviteter som fremmer læring, trivsel, arbeidsglede og måloppnåelse. En grunnleggende forutsetning for å få utbytte av CoachingStudium, er at du må være villig til å utfordre deg selv.

Hver samling består av ulike arbeidsøkter med teoretisk undervisning, praktisk trening og grupperefleksjon. Gjennom hele studieløpet arbeider du individuelt i vår digitale læringsportal. Der får du tilgang til relevant kursmateriell, videoer, presentasjoner og refleksjonsoppgaver. Alle deltakere får individuell coaching og personlig oppfølging mellom samlingene.

MELD DEG
PÅ I DAG!

Nytt studie starter i August!

Kull 28 av CoachingStudium har oppstart i August 2024. Samlingene foregår på Quality Hotel i Tønsberg. Pris er 55 000,- Hotellopphold kommer i tillegg. På synergy.no/coachingstudium finner du mer informasjon om studiet og de ulike modulene. Her kan du blant annet se videoer fra tidligere samlinger og høre hva andre deltakere sier.

Design uten navn-4

Et Lederprogram med fokus på kommunikasjon og relasjonskompetanse

Picture-1

Vi får til dette sammen, og ikke alene!

Høsten 2021 var kull 24 i CoachingStudium samlet i Norges eldste by, Tønsberg. Med utsikt mot fjord og vikingskip ledet Christian Grytnes og Linda Jensen 3-dagerskurset med smittende engasjement og svært god erfaringskunnskap. Fra å være et stort spørsmålstegn før kursstart, reiste deltakerne hjem ved kursslutt som et stort utropstegn. De gledet seg til å ta i bruk ny og relevant kunnskap på arbeidsplassen sin.

Klikk her for å lese hele intervjuet med Marius, en av deltakerne på CoachingStudium.

Hør hva tidligere deltakere sier om studiet, og se glimt fra samlingene: