Yngste varehussjef i XXL

Kine Ludvigsen, 24 år, er tidenes yngste varehussjef i XXL.

Hun er valgt til å lede varehuset som åpner i Bodø før jul. I 2014 startet hun på talent programmet som Management Synergy har ansvaret for. ”For meg har talent programmet vært avgjørende for at jeg kunne ta på meg ansvaret for et nytt varehus. Jeg fikk mulighet til å øke selvinnsikten og utvikle meg i lederrollen. I tillegg har programmet gitt meg mange praktiske lederverktøy som jeg har nytte av i min hverdag”.

Hennes reise er til inspirasjon for andre sultne og unge mennesker i XXL. Hun startet på XXL Lade som heltid i 2011 og allerede neste år var hun kassaleder. Kine har søkt utfordringer og flyttet i 2013 til Mo i Rana og stillingen som selgerleder. I november 2014 startet talentreisen og jobben som varehussjef fikk hun i august i år.

”På sikt kan jeg tenke meg å være med XXL i Europa. Det ville vært utrolig kult sier hun”.

Lykke til Kine. Du er en flott ambassadør for XXL og talentprogrammet.