En rå start på året!

72 talenter på samlinger!

  • Siste samling for XXL Talent 2018.
  • Første samling for XXL Talent 2019 (XXL Talent Nordic og XXL Talent European).
  • Første samling CoachingStudim 2019.
  • To rekrutteringer for hhv. Vigres og Skoringen.

XXL Talentprogram


Siden 2010 har Management Synergy gjennomført talentprogram for XXL. Mer enn 100 talenter har deltatt. Over 50 % av deltakerne er i dag varehussjef eller har andre ledende stillinger. Læringsmålene i talentprogrammet er å bli bevisst hvem du er som leder, vite dine styrker og forbedringsområder, samt gjennomføre et individuelt målprosjekt.

XXL Talent 2018 (kull 13 og 14) gjennomførte i januar den siste av tilsammen fem samlinger med nervepirrende presentasjoner av målprosjekt for ledelsen og påfølgende festmiddag i «lettelsens tegn». Godt gjennomført!

Nytt i 2019 er at de to talentgruppene er delt i XXL Talent Nordic og XXL Talent Eruopean. Sistnevnte består av talenter fra Østerrike, Finland, Sverige og Norge. Linda fikk utfordringen og gjennomførte sin første samling på engelsk.

Tilsammen var det 30 sultne, engasjerte og lærevillige talenter som møtte oss på første samling. Som åpne og nysgjerrige lot seg utsette for våre seriøse, men også til tider lekne og kreative øvelser. Øvelser som bevisst er valgt for at deltakerne gjennom refleksjon og trening, skal gjøre sine egne erfaringer og oppdagelser. Å lære er å oppdage! Vi er privilegerte som får følge dere dette året. Vi gleder oss til å følge utviklingen og se resultatene dere klarer å oppnå!

Dette er talenter som er håndplukket for å lede XXL inn i fremtiden.

Les mer om våre Talentprogram HER

   


CoachingStudium


CoachingStudium er utviklet sammen med Phd Ragnvald Kvalsund ved NTNU, og ble første gang gjennomført i 2004. I januar hadde kull 22 sin første samling på Quality Hotel Tønsberg. Nettbuss AS og Elkem har i mange år sendt ledere til CoachingStudium. Kull 22 består av seks deltakere fra Nettbuss, to fra Elkem og resten fra andre virksomheter.

På agendaen stod bl.a. utforskning av temaer som coaching, Youngs persepsjonsmodell og Kolbs sirkel for læring. Det ble mye kommunikasjonstrening, tilbakemeldinger, refleksjoner, oppdagelser og læring. Premien for oss kursholdere kommer i de øyeblikkene oppdagelsene gjøres. Som et eksempel, når en deltaker etter øvelsen på indre og fokusert lytting med store øyne utbryter; «yes! – nå har jeg skjønt det».

Les mer om CoachingStudium HER

  


Rekruttering


I rekrutteringsprosessen er vårt oppdrag å finne match mellom stillingsprofil og jobbsøker, til det beste for begge parter.

Les mer om vårt rekrutteringsarbeid HER

                           Vigres søker etter regnskapsfører, Link annonse

         Skoringen søker etter butikkleder til Skoringen Vinterbro, Link annonse


Å lære er å oppdage

Mulighetene finnes i egne talenter og ressurser

Ekte – Engasjert – Ansvarlig


[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]