God sommer!

Gode minner fra vårens slipp av ressurssterke og energiske talenter, samt forventningene til høstens nye programmer, er påfyll vi i Management Synergy tar med oss inn i sommerferien.


I XXL utvikles talenter


Siden 2010 har Management Synergy gjennomført talentprogram for XXL. Mer enn 100 talenter har deltatt. Over halvparten er i dag varehussjef eller har andre ledende stillinger. Læringsmålene i talentprogrammet er å bli bevisst hvem du er som leder, vite dine styrker og forbedringsområder, samt gjennomføre et individuelt målprosjekt.

I XXL Talent Nordic og European 2019, er det til sammen 30 sultne, engasjerte og lærevillige talenter. Som åpne og nysgjerrige lar seg utsette for våre seriøse, men også til tider lekne og kreative øvelser. Øvelser som bevisst er valgt for at deltakerne, gjennom trening og refleksjon, skal gjøre sine egne erfaringer og oppdagelser. Å lære er å oppdage!

På samling to trente talentene på kommunikasjon og coachingferdigheter. Gjennom øvelser fikk de erfare og oppdage viktigheten av bl.a. lytting, åpne spørsmål, motivasjon, situasjonsbestemt ledelse og gjennomføring av vanskelige samtaler.

På samling tre var fokus på hva som skaper et godt samspill i lederteamet og hvordan gjennomføre effektive ledermøter. Igjen fikk talentene trene. De observerte, gav og mottok feedback. Er det informasjon å hente i følelsene som oppstår? Hvor stor rolle spiller følelsene i beslutningene du tar? Kan mangel på struktur i møtet påvirke samspillet? Oppdagelsene stod i kø. Nyttige erfaringer, refleksjoner og verktøy ble med i bagasjen tilbake til lederhverdagen.

Les mer om våre Talentprogram HER

   

Før talentene får delta på XXL Talent, må de gjennomføre tre dagers «Leadership Challenge». Disse dagene blir deltakerne loset gjennom uforutsigbart og ukjent terreng. Fokuset er på kulturen i XXL. Målet å bli bedre kjent med seg selv for å utvikle seg videre som leder.

Vi i Management Synergy deltok på «Leadership Challenge» i mai, og takker «Dream Team» for dager fylt med læring gjennom uforutsigbare erfaringer, humor, lekenhet og teamarbeid av ypperste klasse!


Rekruttering


I rekrutteringsprosessen er vårt oppdrag å finne match mellom stillingsprofil og jobbsøker, til det beste for begge parter.

Les mer om vårt rekrutteringsarbeid HER

Vi har rekruttert ny butikkleder til Skoringens nye flaggskip i Kongens gate 24 Oslo, en flott ny skobutikk på 600m2. Åpningsfesten er 15 august.


Høsten 2019


Vi har oppstart på et nytt organisasjon- og kompetanseutviklingsprogram for Opplæringskontoret for service og samferdsel i Østfold, Akershus og Oppland.

Programmet vil gå over et år. Fokus er på kvalitet i arbeidet, og vi skal jobbe mye med hvordan møte behovet bransjen har for lærlinger de neste årene. Utvikling i veilederrollen er integrert.

   

Nytt Karriereutviklingsprogram for voksne kvinner lanseres i august.

I sommer skal vi lade batterier. Vi gleder oss til høstens nye utfordringer!


Å lære er å oppdage

Mulighetene finnes i egne talenter og ressurser

Ekte – Engasjert – Ansvarlig