Det er det beste og mest nyttige kurset jeg har hatt!

Kull 22 har nylig avsluttet CoachingStudium. – Jeg har bare en ting å si, og det er at det er det beste og mest nyttige kurset jeg har hatt. – Kurslederne har en særdeles god kompetanse og vilje til å få meg engasjert og bedre i å bli en bedre leder. – Meget bra opplegg! Dette er noen av uttalelsene fra deltakerne.

Gjennom tre samlinger har de utforsket, trent, observert og reflektert over temaer som relasjonskompetanse, oppmerksomhetsferdigheter, påvirkningsferdigheter, min stil som leder, lytting på flere nivåer, sak og prosess, sansing, skille mellom observasjon og tolkning, gjensidighet i relasjoner, makt og påvirkning m.m.

Premien for oss kursholdere kommer i de øyeblikkene oppdagelsene gjøres. Som for eksempel, når en deltaker etter øvelsen på indre og fokusert lytting utbryter; «yes! – nå har jeg skjønt forskjellen».

Refleksjon

Trening

Nettverk

CoachingStudium er en unik reise hvor du blir bedre kjent med deg selv og lærer hvordan du får frem det beste i dine medarbeidere. Studiet er utviklet sammen med Phd Ragnvald Kvalsund ved NTNU, og ble første gang gjennomført i 2004. Det bygger på hans bok «Coaching, metode – prosess – relasjon». Studiet kan søkes innpasset som frie studiepoeng (7,5) i en bachelor- eller mastergrad som har frie studiepoeng som en del av graden.

Neste mulighet til å delta på CoachingStudium er våren 2020. Kull 23 har første samling i januar og stedet er Quality Hotel Tønsberg. Vi har fortløpende opptak.

Modul 1:            8-10 januar

Modul 2:            30 mars – 1 april

Modul 3:            2-5 juni

For mer informasjon om CoachingStudium og påmelding, klikk HER


Å lære er å oppdage

Mulighetene finnes i egne talenter og ressurser

Ekte – Engasjert – Ansvarlig


[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]