CoachingStudium har 15 års jubileum

I 2004 var boken og konseptet ferdig. Vår ankermann, Christian Grytnes, har vært med på hele reisen, fra utviklingen av konseptet, sammen med partner Frank Levi Kvalsund og Phd. Ragnvald Kvalsund fra NTNU, til gjennomføring av alle kullene. Fokuset i programmet er trening i relasjonelle ferdigheter. Det er noe forelesning, men mest aktivitet gjennom trening, refleksjon og erfaringsdeling. For mer informasjon klikk HER.

 

 

I uke 2 hadde kull 23 sin første samling. Femten deltakere fra Alcoa, Elkem, Vigres, iSarpsborg, Vy Buss, Rampline, Bergstandens Hotell, Euroskilt, Skagerak Nett as, Gründerhuset Hi5 og en gründer fra Stockholm, kastet seg inn i treningsoppgavene og delte erfaringer. Kunnskapen skapte vi sammen!

 

 

I 13 år har VY Buss brukt dette programmet i utvikling av sine ledere. Denne uken gjennomførte vi en tredagers treningssamling for tidligere deltakere. Femten ledere var med på trening og oppfriskning av ferdigheter. Engasjementet og innsatsen var det ikke noe å si på!

Som så mange andre bedrifter, er Vy Buss igang med innføring av digitale arbeidsverktøy. De relasjonelle ferdighetene er viktigere enn noen gang.

Vi i Management Synergy AS gleder oss til fortsettelsen!

 

 

 


 

Å lære er å oppdage

Mulighetene finnes i egne talenter og ressurser

Ekte – Engasjert – Ansvarlig