August ble bra

Det var utrolig gøy å starte høsten med talentutvikling i XXL sport og villmark, presentasjonstrening i Sparebank 1 Marketing, samt møte igjen den entusiastiske gjengen på kull 23 i CochingStudium, etter 6 mnd. covid-utsettelse. Etter en deilig sommerferie er vi tilbake med fulladede batterier, høye forventninger, motivasjon og engasjement. Vi i Synergy er klare for høsten 2020!

Sparebank 1 Markets

Meglerne i Sparebank 1 Markets har ofte presentasjoner av produkter for kollegaer og investorer. En dag med presentasjonstrening skapte stort engasjement.

Deltakerne gav Christian 6.00 av 6.00 mulige i score på faglig kompetanse og 5.2 av 6.00 på nytteverdien av kurset. Tilbakemeldinger på kurset: «det er veldig bra med praktisk trening og direkte tilbakemeldinger fortløpende».

XXL

I XXL er opplæring høyt prioritert. I august ble avdelingsledere fra varehusene i Norge samlet til XXL Leadership Challenge Ledertrening. Fokuset var på XXL sine lederprinsipper og hvordan bygge en sterk tilbakemeldingskultur.

Tilbakemeldinger på kurset: «Det ble mye, mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Lærte mye nytt om ledelse og om meg selv. Likte spesielt den tette oppfølgingen av Christian, makan til observatør og evne til å gi tilbakemeldinger. Både positive og konstruktive.»

CoachingStudium, kull 23

Første samling i CoachingStudium 2020 var i januar. Så kom Covid. Entusiasmen og gleden var stor når vi endelig kunne møtes til modul 2.

Vi ser tilbake på en samling hvor læringen setter seg ved at «poletter» faller på plass. En samling hvor læringen skapes sammen gjennom trening, tilbakemeldinger og felles refleksjoner.

Nye lokaler

Management Synergy har flyttet til nye flotte lokaler hos Friends at work, Storgaten 32, i Tønsberg sentrum.

Du er hjertelig velkommen innom til en prat!