Ny medarbeider og ny digital satsing

Vi utvider teamet vårt enda mer og har nå gleden av å ønske Andreas Espolin Johnson velkommen. Grunnet økt oppdragsmengde og en nysatsing på digitale plattformer, vil Andreas være en viktig bidragsyter med å tilrettelegge og fasilitere digitale læringsprosesser.

Andreas er nå i gang med å utvikle ulike e-læringskurs på vår nye plattform, digital.synergy.no. En digital sertifisering av Profråd Interesse er allerede under arbeid, i tillegg til digitale læringsplattformer og e-læring for våre eksisterende og nye kunder. 

Andreas startet sin karriere som tekniker og prosjektleder, og har i senere tid jobbet mye med undervisning, veiledning og fasilitering av læringsprosesser både fysisk og digitalt. Ved siden av sitt arbeid hos oss, holder Andreas på med en masteroppgave i norskdidaktikk.

Andreas vil være synlig både på fysiske og digitale kurs og samlinger i tiden som kommer. Velkommen i teamet!