Karriereveiledning

Er du ung og skal velge studieretning? Eller voksen og ser etter nye muligheter? Vi tilbyr Profråd karriereverktøy. Et nettbasert kartleggingsverktøy som sammen ved veiledning gir deg større klarhet i dine valgalternativer. Verktøyet er forskningsbasert og normert. Utviklet ved NTNU. Link Profraad.no.

Vi leverer karriereveiledning til hele landet. Kartleggingen tar du på nett. De to veiledningsamtalene gjennomføres som personlige møter, telefonsamtale eller via Skype.

Karriereveiledning.ung          PAKKEPRIS: kr 1.499,- inkl. mva.

Karriereveiledning.voksen    PAKKEPRIS: kr 1.499,- inkl. mva.

Lurer du på om dette kan være noe for deg? Ta kontakt for en prat.

Linda Jensen    linda@synergy.no    mobil: +47 99405806 

Proffråd karriereverktøy brukes også i bedrifter for å:

  • sikre rett folk på rett plass
  • forebygge og følge opp sykefravær
  • ved omstilling, nedbemanning eller omplassering

Referanser:

«Det var utfordrende å snakke høyt om seg selv, samtidig som det var godt og gjorde at det man konkluderte med ble virkeligere. Godt med en samtalepartner som stilte de riktige spørsmål samt kunne tolke svar og kroppsspråk. Brikker ble funnet og lagt på plass.» Du ga ihvertfall meg mye og jeg har det veldig fint i jobben min nå Ting falt på plass for meg. (kvinne 50 årene)

«Selve testen var ikke vanskelig å svare på, men den satte i gang en tankeprosess hos meg. Den prosessen fortsatte under veiledningen. Veiledningen hjalp meg til å se meg selv litt utenfra, åpnet meg opp og fikk meg til å være mer ærlig mot meg selv og til å se mine egenskaper. Den bekreftet mitt yrkesvalg samt styrket troen på og om meg selv! Noe jeg nå har fått igjen for i intervjuer. Trygghet 😊 (kvinne 43)

«Da jeg var på karriereveiledning hos Linda, hadde jeg allerede søkt høyere utdanning og visste sånn noenlunde hvilken retning jeg ville gå. Men testen jeg tok gjorde meg oppmerksom på at jeg hadde interesser innenfor yrker og utdanninger som ikke faller naturlig for meg, noe som var veldig kult. Den er også svært detaljert, og gir en større pekepinn enn f.eks. tester man finner på nettet. Når det kommer til veiledningen hjalp Linda meg med å få en større oversikt. Dette hjalp meg i den forstand at jeg ble mer sikker på at den retningen jeg hadde valgt var rett for meg. Vi diskuterte også muligheter rettet til denne utdanningen. For meg var det veldig deilig å snakke med en profesjonell, og ikke bare med mamma og pappa rundt middagsbordet. Man får en litt større oversikt, og man får luftet tankene og ideene sine.» (kvinne 21 år)