Velkommen til oss Hanne Kristin Valsø!

Det er mye som skjer hos oss i Management Synergy. På grunn av økt oppdragsmengde innenfor lederutvikling og Profråd karriereverktøy har vi gleden av å ønske Hanne Kristin Valsø velkommen inn i teamet!

Hanne Kristin har erfaring som daglig leder i den internasjonale organisasjonen A21, hvor hun etablerte kontoret i Norge. Hun har rekruttert og trent kursholdere, holdt kurs for store og små grupper innen næringsliv, politikk og ideell virksomhet. Hanne Kristin har stått i ulike leder- og mentorroller i over 15 år og har lang erfaring som samtalepartner. 

Hun er den 5. i Norge som holder en sertifisering innen styrkebasert coaching gjennom Gallup. Hun er på vei mot en ACC® sertifisering hos ICF [International Coach Federation] 

Vi er stolte av å få med denne dama på laget. Hanne Kristin er oppriktig interessert i menneskene hun kommer i kontakt med, og er lidenskapelig opptatt av at alle skal få leve ut sitt fulle potensial ved å få bruke sine naturlige styrker.

Hanne Kristin vil være en av våre kursholdere, utvikle kurs og tilbyr Profråd® karriereveiledning.