Oppmerksomhet = Lønnsomhet

Vi fikk medieomtale på temaet oppmerksomhet gir lønnsomhet.

Historien handler om Karl Løfqvist som gikk fra selger i XXL til varehussjef i Tønsberg på tre år.

Han var med i det første talentkullet som ble arrangert for XXL Sport & Villmark i 2010. Siden den gang har over 70 personer i Norge og Sverige gjennomført Talentprogrammet som vi har ansvaret for. Ca halvparten har fått nye stillinger med utvidet lederansvar.

Mye av fokuset på talent er rettet mot evnen til å se medarbeidere for å få frem det beste i dem. Dette er gammel kunnskap, men selv i 2014 sliter mange virksomheter med dette. Det finnes uendelig mange flinke mennesker som aldri blir sett og som aldri får vist frem sine talenter og ressurser.

Vårt mantra er enkelt. OPPMERKSOMHET = LØNNSOMHET

Se oppslag om dette i pressen!